Partners

Het veilig en milieuvriendelijk reinigen van natuursteen en andere ondergronden is onze specialiteit. Voor de gerenommeerde bedrijven en partners die u gepresenteerd ziet op deze pagina voeren wij regelmatig diverse opdrachten uit.

Boot natuursteen

Boot Natuursteen Logo partner

Boot Natuursteen B.V. is een specialist in exclusieve producten van natuursteen. Dit ambachtelijke en moderne bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Meer en Duin te Lisse. Met de modernste, computergestuurde technieken kunnen alle denkbare projecten in natuursten worden uitgevoerd.

Stone Repair en Boot Natuursteen B.V. werken nauw samen op het gebied van renovatie en onderhoud van natuursteen.

Tetterode natuursteen

Tetterode logo

Tetterode Natuursteen uit Amsterdam is de totaal leverancier van natuursteen in deze regio. Kom gerust een langs om een kijkje te nemen in de showroom of steenhouwerij aan de Van der Madeweg en laat u adviseren door een van de vakkundige medwerkers.

Bam Bam Steenhouwers

Bam Bam Logo

Bam Bam Restauratie Steenhouwers is gevestigd in Leiden en is de specialist in het restaureren van monumentale panden, maar ook particuliere opdrachten nemen zij met plezier aan. Ook nieuw gemaakte projecten van natuursteen zijn in goede handen bij dit veelzijdige bedrijf.

Stone Repair

Stone Repair Logo

Ons zusterbedrijf Stone Repair is gespecialiseerd in het renoveren, onderhouden en reinigen van alle soorten natuursteen. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten voor professioneel gebruik van premium kwaliteit. Stone Repair beheerst alle technieken om uw natuursteen zoals marmer, graniet, travertin of leisteen weer als nieuw te laten stralen. Voor al uw problemen met uw natuurstenen producten heeft Stone Repair de passende oplossing.

Troost tegelzetters

Troost Tegelzetters, partner Soda Cleaning Services

Bij Troost Tegelzetters uit de Zaanstreek kunt u niet alleen prachtige tegels aanschaffen, ook het zetten nemen zij u graag uit handen. Voor zowel het eenvoudigere plakwerk (op een gladde ondergrond) als het traditionele zetwerk (op grove muren) behoort tot hun specialiteiten.

Sminia Terrazzo

De firma Sminia Terrazzo is gevestigd in Alkmaar en levert maatwerk op het gebied van Terrazzo. Terrazzowerk is een tijdloos produkt dat, mits goed uitgevoerd, uw huis een bijzondere uitstraling zal geven. Terrazzo behoeft weinig onderhoud, de kleuren komen met het verlopen van de tijd zelfs beter tot hun recht.

Engel natuursteen

Onze partner Engel Natuursteen

Bij Troost Tegelzetters uit de Zaanstreek kunt u niet alleen prachtige tegels aanschaffen, ook het zetten nemen zij u graag uit handen. Voor zowel het eenvoudigere plakwerk (op een gladde ondergrond) als het traditionele zetwerk (op grove muren) behoort tot hun specialiteiten.

Ook partner worden?

Neem contact met ons op.